| INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
paul-ice
Mesaje : 200 Data de inscriere : 21/03/2010 Varsta : 50 Localizare : ORADEA
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Lun Sept 06, 2010 10:49 am | |
| Bine zici mai Claudiu, dar cand nu ai cu cine ce naiba sa mai faci.uita eu promit ca o sa-mi calc pe suflet si o sa-l sun zilele astea ca sa-l invit in mijlocul nostru iar alegerea o sa fie a lui daca vrea.Daca el o s avrea sa tina cont de hotararile clubului bine daca nu ATUNCI PA . Merci pentru sfat si sa speram ca o sa-l aducem cu picioarele pe pamant.O fac pentru jucatorul Tica nu omul Tica pt ca asta de pe urma ne-a demonstrat ..............foarte multe ) Numai bine | |
|
| |
clobeer
Mesaje : 200 Data de inscriere : 08/12/2009 Varsta : 56 Localizare : timisoara
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Lun Sept 06, 2010 9:29 am | |
| Baieti discutii din astea am tot avut si eu am sperat sa fi invatat ceva din ele dar inevitabil se tot repeta. Vreau sa va rog si eu ceva si anume sa-i dati o sansa si la Tica fara sa va umiliti voi dar si fara sa se umileasca el. Eu personal cred ca daca dam dovada de un pic de binevointa si incercam sa comunicam se poate rezolva orice problema. Cred ca merita sa joace si el intr-un club dar daca nu puteti sa o rezolvati nicicum il voi legitima la Timisoara bineinteles cu acceptul lui. Tica joaca de ceva vreme si chiar face sacrificii sa ajunga la orice concurs fie regional fie national si merita sa i se dea o sansa. Pe langa astea va mai rog sa nu mai discutam probleme de genul asta pe acest forum ptr ca avem experienta din trecut si am vazut ca nu poate iesi ceva bun daca se discuta public problemele din sanul familiei. Hai va rog eu gasiti o varianta! Am sa-l sun si eu ca sa discut cu el. Va multumesc!! Ma bucur foarte mult ptr voi ca in sfirsit a-ti ajuns la infintarea clubului ptr ca stiu ca prietenul nostru Paul si-a dorit foarte mult acest lucru! SA VA MEARGA DREPT LA TINTA!!!! | |
|
| |
paul-ice
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Dum Sept 05, 2010 2:28 pm | |
| Sorin , aici nu-i vorba de orgolii ......ii vorba de 7 ani de acasa ( care a stat pe acasa) .El vine si acum la TM la Brasil si nu ne saluta.El fiind oradean , da? De cate ori am jucat cu el la Oradea noi astia prostii .....intotdeauna au iesit discutii, tot timpul a fost scandal.De ce noi restul care jucam putem sa jucam de 2-3 ori pe saptamana fara sa ne certam ? Sa zicem ca eu am ceva cu el , dar atunci de ce fuge toata lumea de el? Sa fin serios.El este binevenit in club la noi si nu zice nimeni sa nu vina dar el nu-i nascut sa respecte niste reguli...........doar ale lui. Sa vina ce sa zic , eu unul stiu ca nu o sa-l chem .Daca vrea sa vina .Vezi poate ii dai tu un telefon si ii spui ) Bafta | |
|
| |
Sorin
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Dum Sept 05, 2010 1:57 pm | |
| Paul....nu vreau eu sa zgandar rahatul ,voi stiti ce trebuie sa face-ti dar hai sa trecem peste anumite orgolii si sa facem loc la oricine sa vina sa joace darts oriunde ...aia binenteles daca respecta niste reguli....pai ce face-ti cu Tica ,el unde va juca? are si el un rost in lumea asta a noastra a darts-ului,asa-i el ,nu-i un baiat rau ...dar voi stiti ,treaba voastra... | |
|
| |
Skillo
Mesaje : 98 Data de inscriere : 03/03/2010 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Dum Sept 05, 2010 11:40 am | |
| Mai Paulica ...da vad ca te pui pe treaba nu gluma Lasand gluma este o initiativa bine venita si sper ca pe viitor sa faceti acest sport cat mai cunoscut in Oradea Succes in tot ce faceti si cat mai multe rezultate | |
|
| |
paul-ice
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Dum Sept 05, 2010 10:45 am | |
| Bravo mai Sorine..............pai tu cine crezi ca ar putea conduce .....TICA ....normal )0 Acum lasam gluma la o parte si iti spun sincer ca DL Tica nici macar nu o sa faca parte din acest club ........... 1 pt ca nu si-a exprimat dorinta 2 nu este bine venit , pt ca el cu toata lumea se cearta 3 membrii clubului si-au exprimat dorinta de a nu-l vedea in preajma nostra 3 pt ca ii un prost crescut si un om foarte greu de digerat Atunci pa | |
|
| |
Sorin
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Dum Sept 05, 2010 8:01 am | |
| Felicitari baieti,dar am si eu o intrebare .....EL PRESIDENTE cine v-a fi ales?...cred eu, ca numai unul va poate conduce....stiti voi cine si sper ca nu ne dezamagiti cumva sa nu-l alegeti.....sau macar intr-o functie onorabila sa fie ,ceva de genul GICA CONTRA...
PA.... | |
|
| |
paul-ice
| Subiect: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA Sam Sept 04, 2010 6:16 pm | |
| Tin sa va anunti dragi prieteni ca azi a avut loc prima sedinta a membrilor fondatori ai CLUBULUI DE DARTS DIN ORADEA. Eu zic ca ii un inceput pentru ca era cazul sa ne adunam si noi si sa punem de un club.Si uita asa la prima strigare suntem 12-14 . Asa ca fratilor cat de curand o sa auziti si de clubul din Oradea.Este greu ca la inceput de drum dar pe parcurs si cu ajutorul vostru sigur o sa facem o treaba buna.Multumesc prietenilo din Timisoara si Bucuresti care ne-au indrumat si ne-au sfatuit cum sa incepem. Va pupa Paulica si sa ne vedem cu bine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA | |
| |
|
| |
| INFINTAREA CLUBULUI SPORTIV DE DARTS ORADEA | |
|