Timisoara Darts Corner
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Timisoara Darts Corner

Discutii generale despre Darts-ul din Vest

AcasaGalerieUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
clobeer

clobeer

Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 56
Localizare : timisoara

Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..) Empty
MesajSubiect: Re: Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..)   Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..) Icon_minitimeDum Noi 21, 2010 9:46 am

Am avut odata si un program de antrenament in fiecare saptamina joia dar din lipsa de participanti am renuntat. Nu este nici o problema sa-l reluam si chiar mi-ar place sa va arat tot felul de programe de antrenament pe care le am. Poate ne strangem de data asta mai multi! Sunt sigur ca Dani, Adi Paleu,Adi Mihut, eu si alti jucatori mai experimentati va pot fi de folos macar cu sfaturi.
Vom face in asa fel incat fiecare saptamina sa fie cate un jucator experimentat si cu mine la sesiunea de antrenament. Adi vorbeste tu cu baietii care doresc si voi mai vorbi si eu cu cate unul doi si daca ne strangem macar vreo 7-8 chiar ar merita.
Cred ca cea mai buna locatie ar fi la Cub As ptr ca este liniste si nu ne deranjeaza nimeni acolo. Ganditi-va!!!
PANA ATUNCI SA VA MEARGA DREPT LA TINTA!!!!
Super tare avatar ti-ai gasit!!
Sus In jos
ADIGP

ADIGP

Data de inscriere : 21/02/2010
Varsta : 47
Localizare : Timisoara

Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..) Empty
MesajSubiect: Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..)   Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..) Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 10:46 am

Salutare .. Sper ca nu va deranjeaza acest subiect , in care as dori sa aflu (nu doar eu ) tot ce imi poate fi de ajutor sa devin din ce in ce mai bun in acest sport numit Darts ...si anume:
-orice program de antrenament in XL si nu numai
- linkuri utile despre Darts
- lista(-e) cu inchideri .....
- si nu in ultimul rand sfaturi de la oricine sunt binevenite..
Cu siguranta sunt si vor fi persoane care s-au apucat de curand sau vor sa se apuce de acest sport ,si intrand pe acest forum gasesc tot ce le este util ..
Multam fain!!! ... Sa va mearga drept la tinta Wink

Adi Crestin (ADIGP)
Sus In jos

Idei si sfaturi pt antrenament (incepatori si nu numai..)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bancuri si nu numai !
» forum nou pentru iubitorii darts-ul din timisoara si nu numai

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Timisoara Darts Corner :: Prima categorie :: TIMISOARA DARTS CORNER-
Mergi direct la: