Timisoara Darts Corner
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Timisoara Darts Corner

Discutii generale despre Darts-ul din Vest

AcasaGalerieUltimele imaginiÎnregistrareConectare

INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
clobeer

clobeer

Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 56
Localizare : timisoara

INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitimeMier Feb 02, 2011 4:32 pm

Joi 03.02.2011 ne intilnim la ora 18.00 la club "DALI" sa ducem boardurile ramase si dupa aceea continuam cu sedinta la blackboX.
VA ROG SA NU LIPSITI PTR CA AVEM NEVOIE DE AJUTOR!!!!
Sus In jos
clobeer

clobeer

MesajSubiect: Re: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitimeMar Ian 18, 2011 7:01 am

Joi 20.01.2011 se va tine a doua sedinta a clubului nostru si va rog sa fiti cu totii prezenti ptr ca la fel ca si in prima sedinta se vor discuta subiecte importante ptr DC AS Timisoara. Ordinea de zi va o va prezenta Fuchsi. Dupa cum poate stiti eu sunt in Austria plecat din motive de serviciu si nu ajung decat vineri.
Unul din punctele de pe ordinea de zi va fi alegerea siglei si rezolvarea tricourilor de joc. Din pacate nu le-am putut face pana la nationalul de la Club Oxygen din Bucuresti.
Sa va mearga drept la tinta si sa ne vedem cu totii la Bucuresti.
Ptr intrebari mail-ul meu este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SA VA MEARGA DREPT LA TINTA SI SA FITI CU TOTII LA SEDINTA!!!!
Sus In jos
clobeer

clobeer

MesajSubiect: Re: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitimeDum Ian 09, 2011 10:37 am

Dupa sedinta de joi s-a hotarit cine vor fi membrii fondatori al noului club de darts. Acestia sunt:
ANDREI PARAU (DOC)
ALEXANDRU FUCHS (dj ufx)
DANIEL TOMSA (dani AS)
CLAUDIU KUVI (the ghips)
ADRIAN CRESTIN
AURELIAN CARDU (trox)
JECU MANUEL (manu)
MARDARE SERGIU
Sediul social al clubului este:
CALEA ARADULUI nr 59
TIMISOARA
ROMANIA
Locatii in care ne vom desfasura activitatea sunt:
CLUB AS
KAFFEE KANTATO (fostul club DALI pe str Eroilor)
club blackboX (Iulius Mall)
BRASIL BAR (Piata Libertatii)
Denumirea clubului
DARTS CLUB AS TIMISOARA
Sa fie intr-un ceas bun si sa avem cat mai multi jucatori legitimati la noi in club!!!!
Sa va mearga drept la tinta!
URMATOAREA SEDINTA VA AVEA LOC JOI 20.01.2011
Sus In jos
clobeer

clobeer

MesajSubiect: Re: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitimeLun Ian 03, 2011 6:40 pm

Datorita concursului ce se tine pe 05.01.2011 la A.S.BANAT-CRISANA in Piata Unirii nr 8 sedinta noastra se amina pe a doua zi adica in 06.01.2011. Maine va voi trimite ordinea de zi pe mail si va rog sa o analizati un pic ptr a putea discuta toate punctele cat mai constructiv. Sedinta se va tine la sediul nostru CLUB AS pe str Calan (Aradului).
Va multumesc ptr intelegere si sa va mearga drept la tinta!!!!
Sus In jos
ADIGP

ADIGP

Data de inscriere : 21/02/2010
Varsta : 47
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 6:43 pm

santa Multe salutari tuturor din statiunea Straja si Un An Nou Fericit va doresc . Chiar daca am venit sa petrec revelionul la munte un loc in portbagaj pt board-ul meu tot am avut plus de asta s-au alaturat cam toti baetii la un 501 Razz . Multa sanatate tuturor si sa va mearga drept la tinta

Ne vedem pe 5 Ianuarie .
AdiGP rendeer
Sus In jos
paul-ice

paul-ice

Data de inscriere : 21/03/2010
Varsta : 50
Localizare : ORADEA

MesajSubiect: Re: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitimeJoi Dec 30, 2010 9:24 am

Felicitari baieti.Ma bucur sa vad ca va incapatanati sa va lasati in bataia vantului.Sunteti multi jucatori de valoare in Timisoara si ar fi pacat sa nu stati sub acelasi fanion.Salutam initiativa voastra si o sa va sprijinim cu tot ce se poate si aveti nevoie.
Darts Club Oradea-DCO
Sus In jos
clobeer

clobeer

MesajSubiect: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 9:50 am

Incepind din luna Ianuarie 2011 se vor depune actele pantru infiintarea unui nou club de darts in Timisoara. Se va numi Darts Club Timisoara (DCT) si va avea sediul la Club AS de pe strada Calan(Aradului).
Membrii fondatori sunt pana in momentul de fata:
Fuchs Alexandru, Adrian Crestin, Andrei Parau, Daniel Tomsa, Jecu Manuel, Cardu Aurelian, Kuvi Claudiu, Matei Andrei, Daniel Radoi si Sergiu Mardare.
Asteptam si alti jucatori de darts sa ni se alature!
Prima sedinta va fi pe 05.01.2011 si membrii fondatori vor primi ordinea de zi pe mail!
LA MULTI ANI clubului nou infiintat si LA MULTI ANI tuturor jucatorilor de darts!
Sa aveti un an nou plin de impliniri si cu rezultate cat mai bune in darts si nu numai! santa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!   INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!! Icon_minitime

Sus In jos

INFIINTARE DARTS CLUB TIMISOARA!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» APEL LA TOTI JUCATORII DE LA A.S. DARTS CLUB AS TIMISOARA
» Darts Club Oradea va invita pe toti pasionatii de darts sa luati parte la primul Campionat de Darts organizat in Oradea
» Vand sageti GARY ANDERSON DARTS RINGED - G-Force Darts
» Legitimare Tequila Darts Club
» NOUL CLUB DE DARTS DIN ORADEA!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Timisoara Darts Corner :: Prima categorie :: TIMISOARA DARTS CORNER-
Mergi direct la: