Timisoara Darts Corner
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Timisoara Darts Corner

Discutii generale despre Darts-ul din Vest

AcasaGalerieUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Pentru----- TIBI si Zolee-----

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
paul-ice

paul-ice

Data de inscriere : 21/03/2010
Varsta : 50
Localizare : ORADEA

Pentru----- TIBI si Zolee----- Empty
MesajSubiect: Pentru----- TIBI si Zolee-----   Pentru----- TIBI si Zolee----- Icon_minitimeDum Mai 02, 2010 8:12 am

Dragi prieteni, scriu aici si nu pe alt forum pt ca stiu ca aici mai trag cu ochiul si " prietenii" de pe alte forum-uri.Mie mi-a fost ingradit accesul pe forumul lui Tibi.Acolo el face regula cine si ce sa scrie.Ba mai mult mi-a fost sters si mesajul care nu ii era lui pe plac .Rusine Tibi pt modul tau de a trata omul si de a incerca sa te impui ca lider.Acei oameni care vor sa aiba un conducator ca tine sunt incepatori si slabi de ingeri.In timp o sa vada ca modul tau de a gandi si a " incerca sa faci ceva pt darts" nu este benefic si nu face altceva decat sa va izoleze de restul jucatorilor si de tot ce este frumos in acest sport.La voi nu mai exista pasiune ci numai ambitii prostesti si orgolii ranite.Am zis VOI pt ca aici ma refer si la Zolee care de altfel dupa parerea mea a cam fost luat de val si acum nu mai are ce sa faca.Va urez succes dar inca nu ati demonstra nimic .Pacat Tibi ca un jucator de valoarea ta se pierde in nimicuri.Pacat ca nu iti exploatezi la maxim valoarea acum cand inca mai poti.Eu ce nu inteleg este faptul ca tu balacaresti si arunci cu noroi in Federatie tot anul si acum banuiesc ca ai si pretentia sa reprezinti Romania in Turcia ( in cazul in care te clasezi in primii 4 ).Este corect?Acolo ajungi datorita punctelor castigate in concursurile organiozate de Federatie.Sa mergi in Turcia si sa balacaresti Federatiea si acolo.sa ne facem de ras si peste hotare ca la noi ne stie toata lumea .
Nu cred ca oameni cu asa pozitie merita sa fie in fruntea darts-ului in Romania.Sunt oameni care chiar pun suflet si pasiune in acest sport.Eu zic ca merita mult mai mult sa aiba sansa sa faca ceva.Ce nu inteleg eu , de ce cand ai participat la concurs in Ungaria te-ai trecut acolo ca fiind din America si nu din Romania?Ti-e rusine de tara in care JOCI??? Interesant.Oare daca mergi in Turcia ce o sa treci? country = TIMISOARA Macar atat.
Poate te mira de ce sunt asa vehement , dar iti spun eu ca asa sunt eu si daca ceva nu-mi place eu o spun .Poate nu in cel mai diplomat fel dar macar sunt corect si o spun in fata.Ma irita felul vostru de a pune problema si de a incerca sa adunati oameni in jurul vostru.
Faptul ca tocmai in 15 mai organizati si voi concurs in Deva nu demonstreaza numai ca incercati sa rupeti si sa stricati tot ce inseamna DARTS -SPORT-PASIUNE in Romania.Nu sunte-ti corecti si nu o sa fiti niciodata apreciati pentru asta.Iar cine va apreciaza ........sa ramana cu voi la marile concursuri oraganizate cu " eventuali sponsori" Laughing Dar un lucru bun si in concursul de la Deva este ca spectatorii au intrarea libera.In cazul asta poate vin si cu mama si cu vecinii...

Sper sa veniti la Tg-Mures ca sa putem discuta ca barbatii si nu pe la colturi .Acolo poti sa spui ce te nemultumeste iar daca cineva a gresit atunci sa plateasca.

Cam atat am avut sa-ti spun draga Tibi si te rog sa nu te superi pe felul meu de a fi .....nu sunt om rau dar daca vad ca cineva nu-i corect ma simt dator sa-i atrag atentia.Nu impartasim aceleasi idei pt ca eu consider ca nu ai idei constructive.Eu stiu care este problema ta si pe undeva incerc sa te inteleg dar pt ca tu ai orgoliul ranit nu trebuie sa faci si pe altii partasi la asta.Lasa lumea sa decida singura
Acum poti sa inchizi pagina pentru ca cele de mai jos sunt pentru prietenii mei din tara Cool

Asa ca mai baieti trebuie sa miscam ceva pt ca vorba cantecului " vine valu' imi ia calu' " si ne trezim ca toata munca se duce pe apa sambetei.Eu zic sa fim si noi mai fermi si sa terminam cu incercarile de a impaca si capra si varza.Propun sa boicotam si noi concursurile in care isi anunta prezenta acei oameni care distrug acesta minunata pasiune numita DARTS.Sa vedem daca singuri o sa mai stranga puncte si o sa faca ceva.Poate o sa iasa ceva fain pentru ca stiu eu din manualul de istorie ca , concurenta duce la progres : lol! Dar sa fie corecta.
Asa ca baieti sa nu incepeti si voi sa-mi spuneti ca nu am scris gramatical pe ici si pe colo asa cum am vazut ca se scrie pe forumul de la Cluj ca eu nu ma tim mare scriitor si mare filolog.M-am distrat de minune cand am vazut ca nu mai aveau de ce sa se lege si au inceput cu faze de gramatica Smile))

Salutare si numai bine la toata lumea jocolor
Sus In jos
oli

Data de inscriere : 13/03/2010
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Pentru----- TIBI si Zolee-----   Pentru----- TIBI si Zolee----- Icon_minitimeDum Mai 02, 2010 12:41 pm

Forumul nostru este dedicat oamenilor care au intentii bune si nu celor care vin sa atace fara argumente sau din rautati personale, de aceea EU ti-am sters mesajul de la noi de pe forum si voi scoate orice "Paul" care va incerca sa-i denigreze pe cei care au promovat si vor promova mereu darts-ul si imaginea darts-ului. Cine esti tu sa spui de demnitate si de a face lucruri pe propriile forte la mine pe forum? Ai impresia ca facem ceva pe fortele altora? Permite-mi sa-ti deschid ochii, chiar daca ai facut un concurs la Oradea, nu esti 'centrul universului'.
Oare crezi tu sau altii ca daca Tibi s-ar retrage si nu ar mai face nimic, darts-ul s-ar dezvolta mult mai bine si mai repede? Lasa-ma sa-ti amintesc ca darts-ul ar fi mai sarac daca orice jucator de darts, oricare ar fi el, s-ar retrage.

Noi am devenit un club unit, iar cei care n-au fost niciodata la noi si stiu de noi numa` din auzite n-au de unde sa stie cum este atmosfera si intentiile noastre oneste de a promova darts-ul. Noi vom lasa faptele sa vorbeasca in numele nostru.

Inainte de toate, ma intreb, oare acesta este punctul de vedere personal al unui nou venit in randul jucatorilor de darts sau este doar un mesager pe post de purtator de cuvant al altor persoane, oricare ar fi ele.
Daca ti s-a promis, printre altele, postul de secretar regional al asociatiei bucurestene in Oradea atunci inteleg de ce critici atat de mult concurenta (concurenta despre care s-a spus intr-un comentariu anterior pe acest forum ca, creeaza progres in orice domeniu) si vreau sa inteleaga toata lumea ca nu vrem sa ne disculpam in fata fiecarui nou venit care ne acuza fara a incerca, macar, sa vada mai departe decat li se arata, dar ma vad nevoita sa intervin cand cineva arunca cu ....

Tibi in 2008-2009 a fost membru la Federatia Americana de darts pe cand unii nici nu stiau ce-i aia sageata de darts, a sperat sa castige la unul din Open-urile la care a fost prezent (Grecia, Cehia, Austria si de doua ori Ungaria), iar datorita faptului ca noi NU AVEM NICI IN PREZENT O FEDERATIE, nu ar fi avut sanse de participare la MONDIALE. Acesta a fost unicul motiv pentru care s-a inscris ca fiind din America.

SA-TI FIE RUSINE pentru vorbele pe care le spui.
Tibi este cetatean american si s-a intors DEFINITIV in Romania, pe cand tu vrei sa emigrezi de-aici, in Australia. Oare de ce?..... pentru ca ti-e rusine de tara in care esti?!!!
CUM ITI PERMITI asemenea acuze?

Tibi cand s-a gandit sa organizeze concursul de la Deva din 15 Mai, s-a gandit la jucatorii care, oricum, nu s-ar fi dus la concursul lui Bubu la Bucuresti, din mai multe motive, in principal datorita cheltuielilor mult mai mari si oboselii.

Crede cineva ca vreun incepator al darts-ului, printre altii si eventualii iubitori de darts din Deva, care, cel mai probabil, nici nu stiu de existenta concursurilor de darts in tara, s-ar fi inhamat sa cheltuie o mica avere ca sa se lupte fara sanse de izbanda in fata jucatorilor cu experienta din Bucuresti?
Va intreb pe toti, pe de o parte cati din Oradea vor merge la Bucuresti si pe de alta parte cati ar veni la Deva daca ar sti de acest concurs?

Cei care urla cu surle si trambite - DARTS -SPORT-PASIUNE- ar trebui sa fie alaturi de noi si sa ne sprijine sa promovam si sa dezvoltam darts-ul in locuri inca neexplorate, cum de altfel Tibi a facut la Oradea cu mult inainte de a face tu concursul la fabrica de gheata (vezi clubul lui Remus, locul in care si tu ai aflat ce-nseamna darts-ul, acest club fiind o "copie fidela" a clubului nostru din Piata Unirii din Timisoara in ceea ce priveste darts-ul).
Sper din tot sufletul sa nu mai apara un alt "Paul" si in Deva dupa ce incercam sa facem NOI (cu cei din Cluj) primul pas acolo.

Ma intreb de ce n-ai avut curajul sa-i spui astea la telefon si te ascunzi in spatele tastelor. Vrei sa demonstrezi ceva in fata cuiva? Ti-ai ales un mod usor dar foarte gresit de a te face cunoscut in randul comunitatii de darts..., dar bineinteles este mult mai greu sa te faci cunoscut stand in fata boardului de darts. Asa, daca te iei de Tibi, toata lumea o sa auda de tine.
AAaa, de fapt pot sa inteleg ca esti frustrat.... din cauza ca ai luat bataie de la Tibi la darts fara sa ajungi la duble... Welcome to the club, nu esti nici primul.... nici ultimul.

Vrem sa aratam tuturor ca viitoarea federatie, asociatiile de darts, concursurile de darts si tot ce tine de darts suntem toti, nu unul, 10 sau 20 de persoane, iar noi, printre altele, avem link-uri catre toate site-urile si oricine poate sa aleaga unde sa se duca.

Fac apel la cei care modereaza acest forum, pe langa faptul ca nu inteleg cine este acest om care nu ne cunoaste si joaca darts de ... 5 luni?!... dar isi rezerva dreptul de a tine prologii in fata tuturor, sa ia masuri in legatura cu acest mesaj. In caz contrar vom continua la nesfarsit cu toate aceste porcarii, bineinteles, pe forumul vostru.
Reamintesc mesajul scris intr-un alt topic al lui Clobeer : "...discutii de acest gen nu au ce cauta pe un forum dedicat promovarii darts-u;ui si care a ajuns sa semene cu un cotidian de scandal!!!
SA VA MEARGA DREPT LA TINTA!!"

P.S. : Scriu acest mesaj in numele meu, daca vrei sa-i transmiti vreun mesaj lui Tibi n-ai decat sa-l suni, el nu va mai raspunde niciodata la mesaje de genu` pe forumuri.
Sus In jos
http://www.dartstimisoara.ro
paul-ice

paul-ice

MesajSubiect: Salut   Pentru----- TIBI si Zolee----- Icon_minitimeDum Mai 02, 2010 2:03 pm

Draga Oli ma bucur ca acorzi o deosebita atentie acetui forum si discutiilor purtate pe el.Vad ca esti mai tot timpul cu un ochi in gradina vecinului pentru ca doar ce am postat articolul si te-ai si grabit sa raspunzi.Ma bucur nespus ca tragi cu ochiul aici ca macar vezi si tu cum se discuta si ce relatii exista intre niste prieteni , indiferent ca unii joaca drats de ani de zile si unii de 5 luni.Nu o sa-ti ingradesca nimeni accesul pe forum pentru ca este un forum unde toata lumea isi poate expune parerea , nu conteaza de ce fel.La voi pe asa zisul forum care este de fapt o afacere de "familie" in care numai laude si ode se aud , normal ca nu se pot discuta si chestii care nu convin conducerii si atunci va refugiati pe tot felul de forumuri in care sunteti tari si mari.Eu niciodata nu o sa-i contest valoarea lui Tibi pt ca am toata stima pentru el ca jucator si poate si ca om dar nu pot fi de acord cu felul lui de a face ceva pentru darts.De ce daca tot joaca de atatia ani si are in spate " o armata" de jucatori , de ce nu ati infintat voi federatie si de ce nu ati facut nimic pana acum pt acest sport, in Romania??? Acum cand vedeti ca cineva a avut initiativa si ca incearca sa faca ceva , gata acum va tremura gersinele si incepeti sa va agitati si sa " boicotati" tot ce se face.Aiurea, astea sunt copilarii si nu o sa duca niciodata nicaieri.
Incerc sa-ti raspund in ordinea in care mi-ai scris as aca acum iti voi spune ce club unit am vazut eu la voi.
La Oradea au fost cativa jucatori .....nu stiu exact dar nu mai multi de 5-6 de la Tibi , la care le-am multumit si am mai vazut 3 la Regionala 5 .Aici au venit , ma gandesc eu , in speranta ca au vazut ca daca stau acasa nu au cum sa faca puncte si nu au cum sa progreseze.
Poate o sa ramai mirata dar chiar este punctul meu de vedere si nu a altora.Nu cred ca imi trebuie ani de zile sa imi dau seama ce orgolii sunt in joc si care ce fel de om este.Poate este si un defect profesional faptul ca imi place sa stiu tot despre cineva dar uita ca in cazul asta mi-a prins bine.Poate o sa ma mai interesez si de .....altcineva de prin Oradea ....pt ca sincer mi-e chiar usor.Dar asta ramane sa vad cum ma trezesc maine lol! Am glumit

Ma bucur ca ti-ai dat seama ca scopul meu in viata este sa ajung Presedintele Federatiei de Darts si ca tot ce fac eu este de fapt pregatirea terenului.Eu ma misc repede nu prea stau la povesti.Am inceput sa joc in noiembrie asa ca pana la toamna vreau sa ajung presedinte.Suna bine , nu?

Referitor la faptul ca Tibi la concurs in Ungaria a scris ca este din SUA , vad ca te-a suparat destul de tare , dar eu ma intreb daca acum ca este inca cotizant la Federatia din Ungaria de ce se mai zbate sa ajunga in varf aici in Romania??? Tu crezi ca aici poti sa joci la 2 maini , si apoi vedem de unde pica mai mult? De ce nu merge sa joace si sa promoveze in ungaria daca tot este platitor.Oare si inpotriva Federatiei din Ungaria are ceva impotriva??? As fi curios ce discuta pe forumurile de specialitate din Ungaria.oare cum balacareste dart-ul din Romania.Dar poate o sa-mi arunc o privire cand am timp.
De ce vreau eu sa emigreaz???? Pt ca sunt satul de COMUNISTI si de PUPINCURISTI care inteleg sa faca dupa cum ii taie capul fara sa tina cont de cei din jurul lor.II plina tara de frustrati care nu au realizat nimic in viata dar au pretentii.P
Dar acum ca discutam uita ca mi-ai dat o ideie buna. Pia daca reusesc pana in toamna sa ajung Presedintele Federatiei .....cine crazi ca mai pleaca.... Wink
Eu sincer as fi langa voi la sprijinirea darts-ului dar cum naiba sa fac asta cand voi nu vreti sa dezvoltati dart-ul in Timisoara , acolo unde ati putea cel mai bine.Acum sa nu-mi spui ca asta ati facut pana acum pentru ca nu te cred.Eventual poti sa-mi spui unde si cum ati promovat in Timisoara si cate concursuri ati organizat ??? Da stiu ca ai sa-mi spui ca foarte multe ......dar nu in bar la Tibi.Asta nu este promovare.Adica dupa 10 ani de jucat dart si ani de promovare ati ajuns la impresionanta cifra de 11-12 jucatori la o regionala organizata la voi in bar.Asta este rezultatul promovarii?Uita ca sunt altii care stiu si inteleg alceva prin promovare.Sincer uita ca sunt oameni cu idei si cu pasiune chiar daca acest ultim cuvant pe tine de face sa razi.Uita ca eu am reusit dupa 4 luni de cad joc sa organizez un concurs national la Oradea si sincer nu a fost usor.Am considerat ca asa se promoveaza dart-ul cu toata lumea la un loc unde conteaza parerea fiecarui jucator.

In ce priveste apelul tau facut la cei care gestioneaza acest forum .....eu zic sa-ti vezi de drum si eventual sa bati la usa daca vrei sa intri..........nu uita ca aici nu este forumul lui Tibi si nu exista purtatori de cuvant care nu au nici un merit in acest sport si de care nu a auzit nimeni.Nimeni nu stie cine este OLI.....ce a facut OLI pentru darts..........
Auzi stiu ca esti suparata dar eu in 5 luni am ajuns sa joc o finala la o regionala si pt mine crede-ma ca este mult .Vezi ......nu trebuie sa stai 10 ani sa vina rezultatele .asa ca eu consider ca mi-am castigat dreptul la cuvant in momentul in care am pus mana pe sageti si nu dupa ce am incercat sa urc in varf calcand peste principii si lovind in oameni.
Eu va recomand sa vorbiti mai putin si sa faceti mai multe.Nimeni nu va sta in cale.Eu va respect tuturor parerile dar imi rezerv dreptul de a nu fi de acord cu ele.
Voi si cei din Cluj aveti o mare problema.Va spun eu care .....sunteti RASISTI , pentru v-am auzit vorbind numai despre " bucuresteti imputiti" , " bucuresteni smecheri" , " bucuresteti hoti" ......Spuneti nume nu generalizati pt ca asta inseamna ca esti rasist si asta se pedepseste cu 1-3 ani lol!

In rest toate cele bune tie si lui Tibi si sa stii ca pentru mine a fost o onoare ca am ajuns sa joc cu el in finala .
Pacat ca isi iroseste talentul pe chestii puerile.Poate daca ar fi lasat sa vada cum gandeste lumea , ar proceda altfel dar asa .......
Sus In jos
oli

Data de inscriere : 13/03/2010
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: Pentru----- TIBI si Zolee-----   Pentru----- TIBI si Zolee----- Icon_minitimeDum Mai 02, 2010 9:57 pm

In primul rand, citesc toate forumurile de darts din tara, nu numai pe asta.
In al 2-lea rand, la concursul de la Oradea au fost 11 de la Pro Darts. (vezi cat de bine informat esti ??? )
In ultimul rand, vreau sa-ti spun ca ori nu intelegi ori nu vrei sa intelegi nimic din ce am incercat sa-ti explic si ma vad nevoita sa aplic principiul "cel mai destept cedeaza", pentru ca vad ca n-am cu cine discuta.
Sus In jos
http://www.dartstimisoara.ro
paul-ice

paul-ice

MesajSubiect: ????   Pentru----- TIBI si Zolee----- Icon_minitimeLun Mai 03, 2010 7:29 am

Multumesc pt informatii, dar sincer si eu incerc sa inteleg de ce tu esti tot timpul in prima linie la asa zisele " discutii" mai aprinse de pe diferite forumuri si nu Tibi.Cine esti tu si cine iti da dreptul sa iei la rost niste oameni care au in comun pasiunea pt darts , tu care nu ai facut nimic niciodata pt acest sport.Tibi nu are curaj sa spuna ce simte???Are nevoie de purattor de cuvant???
da , probabil ca asa ii creste si valoarea .........cine isi permite in ziua de azi sa aiba purtatori de cuvant???
Eu zic sa-ti vezi de treaba si lasa-i pe cei ce stiu ce fac sa-si faca treaba.
Dar poate o sa simtiti si voi ce inseamna sa te scoata cineva din club afara asa cum a facut Tibi cu cei din Tequila ( cu cel putin 1 stiu eu) si eventual sa vedeti cum este sa citesti in presa ca a avut loc un concurs la care nu ai avut cum sa participi pt ca nu ai o conduita morala adecvata.
Sincer imi pare nespus de rau ca indirect poate am dat in Tibi dar ce sa fac daca nu a avut curaj el sa spuna ce si cum .Eu am vazut cum scrie Tibi si da-mi voie sa-ti spun ca are o mai mare diplomatie si si stie ce zice.
Tibi eu zic sa-ti asumi niste chestii si lasa purtatorii de cuvant sa se ocupe de altceva.Incearca sa gandesti in viitor si ai sa vezi ca doar daca ne dam mana ACUM o sa putem culege roadele mai tarziu.Multumesc
ps; imi cer scuze ca am minimalizat nr participantilor la Oradea a celor de la clubul vostru si le multumesc inca odata pentru prezenta.
Sus In jos
paul-ice

paul-ice

MesajSubiect: Re: Pentru----- TIBI si Zolee-----   Pentru----- TIBI si Zolee----- Icon_minitimeLun Mai 03, 2010 8:38 am

Am uitat ceva .......

Acum imi dau seama de ce se tine concursul din Deva exact in 15 mai cand exista un concurs national la Bucuresti.
Normal ca daca concursul de la Deva avea loc in alta data nu in 15 exista pericolul de a venii si bucurestenii ........astea sunt nebuni ...naiba stie ...colinda toata tara fara se se uite la cat sunt premiile.Eu unul nu-i inteleg cum reusesc si cum nu ii intereseaza sumele puse in joc.Asa ceva nu se face , nu???

Salutare si la mai mare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pentru----- TIBI si Zolee-----   Pentru----- TIBI si Zolee----- Icon_minitime

Sus In jos

Pentru----- TIBI si Zolee-----
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru incepatori
» Tintesc pentru tine
» forum nou pentru iubitorii darts-ul din timisoara si nu numai
» PRELUNGIREA PERIOADEI DE INSCRIERE PENTRU OPEN ROMANIA 2011

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Timisoara Darts Corner :: ARHIVA-